Aktuellt


Göta LevinInformation och bokning hos husmor/kökschef Göta Levin
Telefon: 08-402 04 81

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel. Lokalerna kan bokas för möten, bokreleaser, föreläsningar, konferenser och dop-, bröllops- och begravningsarrangemang samt fester av olika slag, t ex 40-, 50- eller 60-årsfesten. Vi hjälper gärna till och är kreativa med förtäring, servering och dekorationer efter önskemål.

 

Konferenser, servering och uthyrning av lokaler


Konferenser, servering och uthyrning av församlingslokaler

Uthyrning av lokaler för fester, konferenser, föreläsningar, mötesgrupper, kursverksamhet, föreningsträffar, bokreleaser samt dop-, bröllops- och begravningsarrangemang m m sker i församlingshuset på Kammarkargatan 30. Teknisk utrustning finns. Läget är perfekt – genuina lokaler mitt i city att hyra, för den lilla och stora konferensen! Man kan då också beställa mat och dryck utifrån önskemål. Vi hjälper gärna till och är kreativa med förtäring, servering och dekorationer efter önskemål. Skaffa mer information och boka hos husmor Göta Levin som ansvarar för lokalerna.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Telefon: 08-402 04 81, Göta Levin

 

Konferens- och festlokal


Festdukning i Församlingssalen


Festförberedelser i Stenhallen


Nybyggda köksregionen invigdes i mars 2015


Festmiddag i Församlingssalen


Allsång


Musikunderhållning


Sammankomst i Festvåningen

Festvåning

Tartor

Festvaning

Tårtkalas

Festbild
Födelsedagsfest i festlokalen


Svenska kyrkans logotyp

Adolf Fredriks församling
Besöksadress: Holländargatan 16
Postadress: Box 3270
103 65 Stockholm
Telefon: 08-20 70 76