Konfirmation

Läs om det på sidan om Konfirmation >


busLek och allvar blandas på läger!


Vill du hjälpa till/vara medmänniska?

I Adolf Fredrik finns en grupp unga vuxna som träffas här kontinuerligt. Dessa personer lever under tuffa villkor och i utsatthet i Stockholm. De har också en mycket svag ekonomi. En del väntar på besked om uppehållstillstånd. Man kan hjälpa till genom att lämna gåvor och ekonomiska bidrag till den här gruppen. Det kan vara SL-kort, obrutna hygienartiklar, matbidrag, ett rum för utlåning eller annat som man kan tänkas behöva och som gör att livet underlättas. Kontakta Annika Persson, diakon. Annika Millde, präst. Lovisa Tengelin, församlingspedagog om du har möjlighet att stödja dessa människor och bidra med goda idéer.
Till kontaktsidan

 

Förskola/skola

Vi erbjuder samarbete med förskolor och skolor där man kan komma och få en guidning i kyrkan. Vi kan vara med på en temadag, tala om livsfrågor; död, liv, eik, kärlek m m.

Kontakt & info: Lovisa Tengelin, församlingspedagog 08-402 04 77,
lovisa.tengelin@svenskakyrkan.se

Anna Levin, präst 08-402 04 83
anna.levin@svenskakyrkan.se

Ungdom


Ungdomsverksamheten riktar sig till våra konfirmander och uppåt.

Adolf FredriksKUL (Facebok)
KonfirmandUngLedare
(Instagram)

för att inte missa något! 

Ledarutbildning
För att vara ledare i barn- eller konfirmandgrupper i vår församling behöver man gå vår ledarutbildning. Även om man inte vill eller har möjlighet att vara ledare just nu är man välkommen att delta. Det är alltid en merit med ledarutbilning och efter genomgången kurs får man ett intyg. Vi ses en gång i månaden och samarbetar med församlingarna på Norrmalm.

Ungdomsresa
Vi samarbetar med alla församlingar på Norrmalm och försöker åka iväg på en ungdomsresa varje år. Vi bjuder främst in våra aktiva ungdomar.
För mer info kontakta Lovisa Tengelin, församlingspedagog 08-402 04 77,
lovisa.tengelin@svenskakyrkan.se eller Anna Levin, präst 08-402 04 83
anna.levin@svenskakyrkan.se

Svenska kyrkans logotyp

Adolf Fredriks församling
Besöksadress: Holländargatan 16
Postadress: Box 3270
103 65 Stockholm
Telefon: 08-20 70 76